Украинската посланичка Олеся Илашчук и зам.-външният министър Костадин КоджабашевПосолството на Украйна:

...
Украинската посланичка Олеся Илашчук и зам.-външният министър Костадин КоджабашевПосолството на Украйна:
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Външно да обясни на украинската посланичка, че се намира в България

Украинската посланичка Олеся Илашчук и зам.-външният министър Костадин Коджабашев

Посолството на Украйна: Изказванията на Костадин Костадинов са неприемливи. Костадинов в отговор на украинското посолство: Колкото по-скоро се освободите от нацизма, толкоз по-добре за вас и народа ви.  " Не е зле външно да привика тази пишман посланичка, дано да и обяснят, че се намираме в България " ; " Когато каже нещо рускинята я осъждат, когато каже същото украинката -и ръкопляскат!...това ли ви е демокрацията? " ; " Само подвигат рейтингът на Коцето… дано си приказва " ; " Защо най-много посланиците на USA и UKR в България си разрешават да разясняват по този начин остро вътрешната ни политика? Демокрацията не разрешава ли особеното мислене и позиция? Какво ги прави по-различни, че си го разрешават? Защо посланиците на други страни у нас не си разрешават подобен безочлив PR? ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

colibri

''Демократичното''посолство е лимитирало мненията под съобщението-толкова по въпроса за свободата на словото! Загрижена съм, че този посланик/чка също си разрешава език на омразата към част от бълг. жители, които не споделят нейните възгледи! Вие госпожо сте посетител, а не хазаин!

 

медиен специалист

Не е зле външно да привика тази пишман посланичка, дано да и обяснят, че се намираме в България. Никой не е канил първокласни просяци в България.

 

И българите смятат

изявленията на посолството на Украйна (и не само) за неприемливи и надълбоко вражески.

 

паф

когато каже нещо рускинята я осъждат, кагато каже същото украинката -и ръкопляскат!...това ли ви е демокрацията?

 

Да,

Дошлите в България украинци са съвсем напълно рускоезични, несъмнено, афектирани са, че са нападнати, само че не са гневни отрицатели на личната си съветска просвета. За да дойдат в България, значи имат някакво отношение към съветската връзка тук. На морето бяха настанени в частни бази, построени с руско–украински пари. Съзнават обаче, че не споделяме западния роман за войната и си траят. Посолството няма какво да каже по въпроса. В Германия ги караха да си продават скъпите коли, с цел да поемат отчасти престоя си в страната. Тук никой нищо не желае от тях. Относно бесарабските българи – прочетете идеологически редактираната публикация за тях в Уикипедия. Приазовските са под тежкия терор на руснаците – последните не им дават да учат езика си, изкупили им зърното на безценица и ги оставили да гладуват. Наказват ги един тип, че са българи. Украинските посолства всекидневно се изричат в стила на ЦИПСО.

 

Абсолютно склонен с Костадинов!

Пълна поддръжка за всяка казана от него дума! Жалко е че с наглите си изявления украинските управляващи като че ли желаят да настроят българите против украинските бежанци у нас. А усещанията са че болшинството от украинците се държат правилно и безшумно. Оценят гостоприемството което сме им дали като на хора от приятелски народ. Срам за украинските управляващи!

 

рис

Е, във фейсбук всеки може да приказва каквото си желае, различен е въпроса дали едно посолство би трябвало да прави политика в своя изгода на непознато място.

 

Гост

Не ни ли стига една амбасада която ни дава надолнище на пръчката? Те Баце и Киро ще се видят в знамение кой да слушат.

 

Алексий Слав

Твоята глава е чемадан. България е свободна страна и ние можем да показваме мислите си. Ти и твоите сътрудници от натО форсират цензура и гонене на независимо мислещи жители. За мислещите от нас, не е належащо да сме русофили с цел да ненавиждаме цензурата.

 

За АГ посланичките

Защо най-много посланиците на USA и UKR в България си разрешават да разясняват по този начин остро вътрешната ни политика? Демокрацията не разрешава ли особеното мислене и позиция? Какво ги прави по-различни, че си го разрешават? Защо посланиците на други страни у нас не си разрешават подобен безочлив PR? Кога сте чули нещо да вземем за пример за гръцкия, бразилския, японския или който и да е различен дипломат у нас, който постоянно да разяснява политиката от първия ден на назначеншето си? А да сте виждали техни фотоси по домашни халати в медиите или пищност в посрещането им? И в никакъв случай няма да ги видите, тъй като това са дипломати от кариерата с история, разсъдък и морал, а не безмозъчни кукли на конци за еднократна латексова приложимост!

 

рукола Z

Само подвигат рейтингът на Коцето… дано си приказва.

 

Чудещ се за кого да гласоподава есента

Браво на Костадинов. Ще гласоподавам за Възраждане, ясна е работата.

 

Митето

Поддържам изцяло!Намери се най-малко един политик,който на всеослушание да извика,че Царят е гол!!!Сега ще гледаме сеира на свободните,демократични и препълнени с евроатлантически полезности медии

 

Борис Тодоров

Това би трябвало да бъде в основните вести. Поздравления за достойния отговор!

 

С.А.М.

Отиди за малко в някой от другите новинарски уеб сайтове, да речем " ДНЕС " и ще се хванеш за главата доколко опростачването и всеобщата деградация е обхванала България, доста от пишещите мнения против " Пут*ин ", " рашъ " и така нататък са изцяло дрогирани и пияни, те даже са опиянени от личната си завист против Русия. Тази деградация на обществото е съзнателно създавана с цел да се провокира оскотяване и с цел да може след време единствения занаят на България да стане подготовката на бойци, които да бъдат хвърлени против Русия.

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР